Εταιρικές Ειδήσεις

Πρωτοπόροι στην εξ αποστάσεως ενημέρωση των παραστατικών και την τηλεργασία η ΙΣοΛΟΓΙΣΤΙΚή

Image

Στα τέλη του 2016 χωρίς τότε να είναι απαραίτητο επενδύσαμε όπως κάνουμε πάντα από το 1987 στην νέα τεχνολογία και στις υποδομές της , στο γρήγορο Internet και στην αναβάθμιση του server μας για την αποθήκευση δεδομένων όπως και την επανασχεδίαση και λειτουργία της ιστοσελίδας μας .
Το θεωρήσαμε τότε ένα ακόμα μεγάλο βήμα μας στην κοινωνία της πληροφορίας και την καλύτερη  όπως και ευκολότερη επικοινωνία με τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα η επίσκεψη τους στα γραφεία μας κάποια συγκριμένη ώρα.
Σήμερα λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας είναι απαραίτητη η εξ αποστάσεως ενημέρωση των βιβλίων και η εκπλήρωση κάθε είδους φορολογικής και ασφαλιστικής υποχρέωσης να γίνεται εξ αποστάσεως μας βρήκε πανέτοιμους από την πρώτη στιγμή.
Είδη μεγάλο μέρος των ενημερώσεων των παραστατικών (τιμολογίων και κινήσεων ταμειακών) των πελατών μας τα πραγματοποιούσαμε εξ αποστάσεως πριν την θέσπιση των μέτρων για την εξάπλωση του covid19 , τώρα που η ανάγκη είναι μεγαλύτερη τηρώντας με ευλάβεια τα μέτρα χρησιμοποιήσαμε και την τηλεργασία για ένα μέρος του προσωπικού μας αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες του εξοπλισμού μας .
Για την Ισολογιστική η εξ αποστάσεως ενημέρωση ,το internet ,η τηλεργασία ,τα emails είναι τρόπος εργασίας δεν είναι ανάγκη των καιρών ήμασταν πρωτοπόροι και παραμένουμε λάτρεις της τεχνολογίας και των δυνατοτήτων της .
Συνεχίζοντας να τηρούμε με προσήλωση τα μέτρα προστασίας για την υγεία των πελατών μας και του προσωπικού μας τοποθετούμαι μπροστά στα γραφεία υποδοχής Αντιπτερνιστικά κρύσταλλα και πριν την είσοδο του γραφείου μας ανακαινίζουμε το σαλόνι υποδοχής για να μην δημιουργείται συγχρωτισμός.
Μετά τις 5 Μαΐου θα είμαστε έτοιμοι να σας δεχτούμε αν η εργασία σας δεν μπορεί να ολοκληρωθεί εξ αποστάσεως (Φορολογικές δηλώσεις κ.λ.π.) χωρίς να κινδυνεύετε με γνώμονα την ασφάλεια σας και πάντα με την καλύτερη εξυπηρέτηση.
Η Ισολογιστική θα είναι πάντα το ασφαλές λιμάνι για τις επιχειρήσεις και για τους ιδιώτες πελάτες μας  για  να μπορούν να  εκπληρώνουν τις φορολογικές και λογιστικές τους υποχρεώσεις με ασφάλεια.

 

 

Ζεχερλής Μιχάλης
General Manager


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε το!